گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم

واکنش دولت هلند به اخراج دو دیپلماتش از ایران

وزیر خارجه هلند اعلام کرد این کشور اقدام تلافی‌جویانه ایران در اخراج دو دیپلمات هلندی را «غیرقابل قبول» می‌داند و به همین دلیل سفیر خود را برای مشورت فرامی‌خواند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 04
کد خبر: ۵۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر ،  وزارت خارجه هلند اعلام کرد این کشور در واکنش به اخراج دو کارمند سفارت این کشور در تهران، سفیر خود را از ایران فرامی‌خواند.

 

بر اساس وبگاه وزارت خارجه هلند، «استف بلاک» وزیر خارجه این کشور روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد ایران روز ۲۰ فوریه (۱ اسفند) در واکنش به اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند، دو دیپلمات هلندی را عنصر نامطلوب اعلام کرده و به آن‌ها دستور داده تهران را ترک کنند.

 

در واکنش به این اقدام، هلند ابتدا سفیر ایران را احضار کرده و این اقدام را «غیرقابل قبول» و «دارای تبعات منفی» برای روابط دوجانبه توصیف کرده است.

 

با این حال، روز گذشته دو دیپلمات هلندی به دستور ایران، تهران را ترک کرده‌اند. هلند در واکنش به این رخداد، تصمیم گرفته سفیر خود در تهران را برای مشورت فرابخواند.

 

۱۸ دی ماه سال جاری ( هشتم ژانویه ۲۰۱۹) وزرای امور خارجه و کشور هلند در نامه ای به پارلمان این کشور، ایران را عامل قتل محمدرضا صمدی کلاهی معرفی کردند. وزارت خارجه هلند خرداد ماه امسال به همین بهانه دو دیپلمات ایرانی را اخراج کرده بود.

کلاهی عامل انفجار ۷ تیر ۱۳۶۰ در ساختمان مرکزی حزب جمهوری اسلامی ایران بود. در آن انفجار بیش از ۷۰ نفر از مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند.

 

اسناد دادگاه هلند نشان می‌دهد کلاهی در سال ۲۰۱۵ توسط اعضای یک باند بزهکار کشته شده است. ادعای دخالت ایران در این حادثه در حالی مطرح می‌شود که دادستان هلند در جریان برگزاری دادگاه به صراحت اعلام کرده که هیچ مدرکی دال بر مشارکت ایران در این قتل وجود ندارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار